ECOSCON GROUP

(+373) 79 06 02 02

Revenim cu un apel?

[vc_row el_class=”container”][vc_column][vc_empty_space][vc_custom_heading text=”Servicii de curatire a gropilor de canalizare (vidanjare)” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”289″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Compania noastra ofera servicii de curățare a canalizarii în Chișinău și pe întreg teritoriul Moldovei, inclusiv orașe precum Bălți, Comrat, Orhei, Cahul, Cricova și multe altele.

Avem la dispoziție mașini moderne de vidanjare și alte echipamente avansate și, cel mai important, specialiști calificați cu experiență. Suntem gata să efectuăm orice lucrare privind pomparea și eliminarea deșeurilor în cel mai scurt timp posibil, cu respectarea tuturor normelor legale și fără a afecta mediul.

Pomparea rezervoarelor septice, a gropilor de canalizare (vidanjare).

Curățarea canalizarii și toaletelor.

Gropile de gunoi sunt o variantă tradițională și mai veche de rezervoare septice. Dar totuși este folosit pe scară largă în case particulare in sate, pe care nu este posibil să le conecteze la canalizare. Curățarea gropilor este o sarcină neplăcută și dificilă. În plus, este necesar să se rezolve problema reciclării. Prin urmare, este mai bine să vă adresați profesioniștilor din domeniu.

Compania noastră oferă servicii de pompare a cisternelor la cel mai înalt nivel, iar costul depinde de volumul și complexitatea lucrărilor.

Pomparea și curățarea canalizării este un tip de serviciu care implică îndepărtarea diferitelor tipuri de gunoi, cu îndepărtarea și eliminarea ulterioară a acestora. Acest serviciu este relevant pentru clădirile industriale și fermele private – acest lucru necesită mașini speciale de pompare.

Toaletele sunt amplasate pe santierele de construcție, piete, în parcuri, în trenuri, adică oriunde. Dacă nu faceți curățarea în timp util a unei astfel de toalete, va fi imposibil să evitați mirosurile neplăcute și poluarea mediului. Fără ajutorul unor specialiști calificați, acest tip de lucru nu se poate face. Dacă sunteți interesat în pomparea toaletelor, prețurile pe care compania noastră le oferă sunt la un nivel accesibil pentru toți veniții.

Curățarea rezervoarelor. Curățarea cisternelor, canalizarii, țevilor înfundate. Pomparea apelor uzate. Centrale de pompare, toalete. Pompe de canalizare. Pompe de pompare. Pompe de evacuare și de evacuare. Curățarea bazinelor de salubritate: metode de bază. Curatarea canalizarii. Pomparea carierelor în Chișinău și suburbiile. Oferim servicii de tehnologie de canalizare. Pumping out havuzuri. Pompe de canalizare. Pomparea rezervoarelor septice. Extragerea ZHBO. Servicii de export de deseuri de canalizare. Evacuarea apei. Servicii de export de deseuri de canalizare. Un septic pompat.

Curatirea gropilor de canalizare. Curăţaţi hazna, canalizare – să eliminați astupările în țevi. Curatare si golire gropi de canalizare, servicii de salubrizare. Curatarea Fintinilor de canalizare. Companii – Servicii de intretinere a retelelor de canalizare, de curatare. Servicii Desfundare Canalizare, gropi, fintini. Curatirea fintinii de canalizare. Curatire hazna canalizare. Curatire groapa de canalizare. Curatirea canalizatiei cu masina. Masina canalizatie. Pompa de canalizare. Curatarea fintinilor de canalizare. Curatarea gropilor de canalizatie.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]